Viimeistä viedään, 2015!




Hetkonen, enkö minä vasta äskettäin kirjoittanut, että viimeisiä viedään vuodesta 2014? Siltä ainakin tuntuu. Kuitenkin, vuosi on mennyt jälleen melko nopeasti ja katseet alkavat suuntamaan pikku hiljalleen jo ensi vuoden puolelle (jonka huomaa esimerkiksi pelialalla, kun uusia julkaisuja ei paljoa näytä tulevan). Jos nyt verrataan viime vuotta ja tätä vuotta, niin pelien kautta katsottuna 2015 oli oikein loistava vuosi, toisin kuin 2014 joka oli mielestäni ihan ok, vaikka joillekin kyseessä oli jopa pettymysten vuosi (jota se kyllä hiukan olikin). Sen kummemmin tuota asiaa ei nyt aloiteta analysoimaan, koska joulukuun aikana ajattelin käsitellä mennyttä vuotta muutamalla postauksella tarkemmin, ja sama analysointi tehdään myös seuraavasta vuodesta.

Joulukuun aikana ajattelin pistää analysoinnin lisäksi myös muutaman pelin suurennuslasin alle täällä blogin puolella. Jos aikaa riittää, saatan kirjoittaa myös muutaman "erikoispostauksen". Lisäksi tulen tekemään perinteisen "gaala-postauksen", jossa annnan kunniamainintoja peleille tämän vuoden osalta. Tällä kertaa teillä lukijoilla on mahdollisuus osallistua myös tähän gaalaan, nimittäin pistän ylihuomenna pystyyn tänne blogiin Game Of The Year -äänestyksen, jossa voitte käydä äänestämässä anonyymisti teidän mielestänne vuoden parasta peliä. Siitä myöhemmin lisää!

Tämän kertainen blogi olikin tällainen lyhyen ytimekäs katsaus loppuvuoteen. Hoidetaan hommat loppuun, jotta päästään rentoutumaan mahdollisiin talvisiin maisemiin. Toivottavasti teillä lukijoilla tulee olemaan loistava ja hauska loppuvuosi!

Kommentit